INSCHRIJVINGEN

Volgend schooljaar 2020-2021:

De maatregelen in de bestrijding van het coronavirus verbieden elke fysieke aanwezigheid voor inschrijvingen op school tot eind augustus. Daarom koos onze school ervoor om de inschrijvingen voor het eerste jaar via digitale aanmelding te laten verlopen. Ook de vrije inschrijvingen in het eerste jaar en de inschrijvingen in het tweede jaar en hoger moeten we vanop afstand realiseren. Daarom hebben wij gekozen voor een inforonde op afstand, gevolgd door digitaal inschrijven.

 

Informatieronde op afstand

Voor het eerste jaar was er een informatieavond in februari. Voor het 2de tot 7de jaar organiseren we een alternatieve inforonde waarbij alle kandidaat-leerlingen en hun ouders telefonisch en/of digitaal kunnen ingelicht worden over het studieaanbod, de schoolcultuur en de specifieke afdelingen van de campusschool.

Wie zich over de school en de inschrijvingsprocedure wil informeren, laat voor 25 mei telefonisch op 02/466 55 79 of via inschrijvingen@donboscogb.be volgende gegevens na: naam en telefoonnummer, voor welke studierichting en welk leerjaar hij of zij interesse heeft en het tijdstip dat hij/zij wil gecontacteerd worden. Geïnteresseerden zullen opgebeld worden tussen 25 en 29 mei a.s. door een medewerker van de school bij wie je met al je vragen terecht kan.

 

Nieuwe inschrijvingen voor het tweede jaar en hoger + vrije inschrijvingen voor het eerste jaar

Voor het eerste jaar zijn er mogelijk nog plaatsen vrij na het verwerken van de aanmeldingen. Voor de hogere jaren is een systeem van aanmelden decretaal niet toegestaan en wordt steeds ingeschreven op basis van chronologie.  

Deze inschrijvingen zullen digitaal verlopen via deze pagina:

www.donboscogb.be/secundair/inschrijven

DE INSCHRIJVINGEN STARTEN OP 2 JUNI 2020 om 10.00 uur!

 

Inschrijvingen eerste jaar voor broers/zussen

Broers, zussen en kinderen van personeel hebben voorrang. Instructies zijn verstuurd naar de smartschool-account van alle huidige leerlingen en co-accounts. De voorrangsperiode voor deze inschrijvingen is intussen afgelopen.

 

Inschrijvingen voor het eerste jaar en geen broer/zus op school

De inschrijvingen voor het eerste jaar verliepen via digitale aanmelding op www.naarschoolindilbeekternat.be. De periode van het aanmelden liep van 22 april tot 13 mei. Deze aanmeldingen worden nu verwerkt en op 25 mei zullen de resultaten verstuurd worden naar iedereen die zich aangemeld had. 

 

Om het schoolreglement te lezen klikt u hier.

Om de capaciteit en vrije plaatsen te bekijken klikt u hier.

Voor verdere vragen kunt u ons steeds contacteren op: administratie@donboscogb.be