Op reis

Keulen

Naar het einde van het 4de jaar toe organiseert de school een vrijblijvende 3-daagse citytrip naar Keulen, doorgaans in het lange hemelvaartweekend. Overdag maak je onder begeleiding van je leerkrachten op verschillende manieren kennis met deze stad.

keulen1keulen2

 

 

Parijs

In het 5de jaar kan je Parijs ontdekken tijdens een 3-daagse trip naar de lichtstad. Droom je van adembenemende uitzichten vanop de Eiffeltoren en Montmartre? Wil je graag Quartier Latin, Île de la Cité en de Seine verkennen vanop de Bateaux Mouches? Zin om te kuieren en te shoppen op de Champs-Elysées ? Dan kan je dat met je jaargenoten tijdens onze citytrip in mei.

parijs3parijs2parijs1

Italië

Niets zo leuk als je schoolcarrière afsluiten met een prachtige cultuurtrip in het laatste jaar. Tijdens onze eindejaarsreis naar Italië doen we een waaier aan steden aan die stuk voor stuk niet te versmaden zijn: Firenze, Siena, San Gimignano, Rome, Assisi en Venetië passeren de revue tijdens deze 8-daagse reis, telkens met deskundige uitleg van onze leerkracht-gidsen die je met weetjes en anekdotes weten te verrassen. Niet te missen als je houdt van de combinatie van natuurschoon, cultuur en vermaak met je schoolmakkers!

italie2italie3italie4italie1