Starten in het eerste jaar in 2022 ... (januari 2022)

/keuze

Zit je nu in het vijfde of zesde leerjaar van de basisschool? Dan staat de grote stap naar het secundair onderwijs voor de deur. Geen gemakkelijke keuze.

Indien de coronamaatregelen het toelaten willen we jullie heel graag ontvangen op onze school om je een rondleiding te geven en in een informeel gesprek al je vragen te beantwoorden. Dat kan op onze INFOAVOND EERSTE JAAR - WOENSDAG 9 MAART 2022 (18.00 uur of 19.30 uur).

 

KLIK HIER OM JE TE REGISTREREN OP ONZE INFORMATIEAVOND

 

Wil je nu al wat meer informatie?  We nemen je graag mee op pad. Op leerpad zelfs. Een leerpad is een logische aaneenschakeling van informatie om iets nieuws te leren kennen. Mag ik je voorstellen: het leerpad om onze school te leren kennen:

padStap 1: lees meer over ons eerste jaar op onze website. Deze pagina is een mooi punt om te starten. Een eerste stap is de keuze voor 1A of 1B. 

 

Stap 2: Wil je meer weten over de A- of B-stroom? Kijk dan verder op de pagina van 1A (klik hier) of 1B (klik hier).

 

Stap 3: Ons aanbod lijkt je wel wat, maar je wil graag weten hoe de school er uit ziet, wat we (naast de lessen) allemaal doen, waarin een Don Boscoschool eigen accenten legt of gewoon de sfeer opsnuiven? We leggen het je graag uit in een introductiefilmpje of je kan de school bekijken vanuit de lucht. Ook de pagina over Don Bosco is een bezoekje waard. 

 

Stap 4: Misschien heb jij net iets meer nodig om je goed te voelen op onze school? Bij Don Bosco dragen we zorg voor elkaar. Je leest er alles over op deze pagina.

 

Stap 5: Niets gaat boven een heldere uitleg. Kom naar onze INFOAVOND EERSTE JAAR op WOENSDAG 9 MAART 2022.

 

Stap 6: Heb je daarna nog steeds vragen? Dan staan we je graag hoogstpersoonlijk te woord. Neem gerust contact op, telefonisch via 02/466.55.79 of via inschrijvingen@donboscogb.be.

Stap 7: Lijkt onze school jou wel wat? Wees er dan tijdig bij om in te schrijven. De inschrijvingen voor 1A en 1B verlopen via een digitaal aanmeldsysteem op de website www.aanmelden.school (klik hier). De aanmeldperiode loopt van 28 maart 2022 (14.00 uur) tot 25 april 2022 (14.00 uur). 

Alle informatie over de aanmeldprocedure is nu reeds te lezen op www.aanmelden.school (klik hier)


Welkom bij DON BOSCO GROOT-BIJGAARDEN!