Inschrijvingen

Volgend schooljaar 2020-2021

De maatregelen in de bestrijding van het coronavirus verbieden elke fysieke aanwezigheid voor inschrijvingen op school tot eind augustus. Daarom koos onze school ervoor om de inschrijvingen voor het eerste jaar via digitale aanmelding te laten verlopen. Ook de vrije inschrijvingen in het eerste jaar en de inschrijvingen in het tweede jaar en hoger moeten we vanop afstand realiseren. Daarom hebben wij gekozen voor een inforonde op afstand, gevolgd door digitaal inschrijven.

 

UPDATE 30 JUNI - de maximumcapaciteit van onze school is bereikt.

Omwille van de reeds geregistreerde inschrijvingen en de verwachte herinschrijvingen van onze huidige leerlingen heeft onze school de maximum totaalcapaciteit van 1300 leerlingen overschreden. Bijgevolg is inschrijven niet meer mogelijk. 

 

Capaciteit 2020-2021

In het document hieronder is de schoolcapaciteit beschreven per leerjaar en per studierichting voor het huidige schooljaar 2020-2021. 

De vrije plaatsen variëren tijdens de periode van inschrijvingen zeer snel. Je kan deze vrije plaatsen bekijken via www.donboscogb.be/secundair/inschrijven zodra u een leerjaar en richting kiest.