Op reis

Londen

Naar het einde van het 4de jaar toe organiseert de school een vrijblijvende 3-daagse citytrip naar Londen, doorgaans in het lange hemelvaartweekend. Overdag maak je onder begeleiding van je leerkrachten op verschillende manieren kennis met deze wereldstad: Big Ben, Houses of Parliament, Tower Brigde en Tower Castle staan sowieso op het programma, naast nog zo veel meer. De twee nachten breng je door in gastgezinnen, zodat je daardoor nog intenser in aanraking komt met de Engelse taal en de typisch Britse gewoonten.

londen3

londen1

londen2

Parijs

In het 5de jaar kan je Parijs ontdekken tijdens een 3-daagse trip naar de lichtstad. Droom je van adembenemende uitzichten vanop de Eiffeltoren en Montmartre? Wil je graag Quartier Latin, Île de la Cité en de Seine verkennen vanop de Bateaux Mouches? Zin om te kuieren en te shoppen op de Champs-Elysées ? Dan kan je dat met je jaargenoten tijdens onze citytrip in mei.

parijs3

parijs2

parijs1

Italië

Niets zo leuk als je schoolcarrière afsluiten met een prachtige cultuurtrip in het laatste jaar. Tijdens onze eindejaarsreis naar Italië doen we een waaier aan steden aan die stuk voor stuk niet te versmaden zijn: Firenze, Siena, San Gimignano, Rome, Assisi en Venetië passeren de revue tijdens deze 8-daagse reis, telkens met deskundige uitleg van onze leerkracht-gidsen die je met weetjes en anekdotes weten te verrassen. Niet te missen als je houdt van de combinatie van natuurschoon, cultuur en vermaak met je schoolmakkers!

italie2 italie3italie4italie1